Ladydieetti – Dieettiohjelma Naiselle

LadyDieetti on erityisesti naisille suunniteltu dieettiohjelma ja painonpudotusmenetelmä. Sen ovat kehittäneet suomalaiset asiantuntijat /Method Makia  ja tähän naisille suunniteltuun dieettiin eivät kuulu ihmekeinot tai kevyttuotteet.

Edes kaloreita ei tarvitse laskea!

Syödäkin saa kunnon aterioita niin paljon, että olo tuntuu kylläiseltä.

Palvelun omien sanojen mukaan tämä naistendieetti  on myös tehokas, sillä 10 viikon aikana palvelun käyttäjät laihtuvat keskimäärin 10 kiloa.

Kuulostaa siis hyvältä – saa syödä ja samalla laihtuu!

 

Millainen Tämä Dieettiohjelma Naiselle On?

Dieettiohjelma perustuu ns. Wellness-ruokavalioon ja liikuntaohjeisiin.

”Se koostuu kahdesta vaiheesta. Ensin elimistö ”bootataan” aloitusjaksolla, Wellness Rebootilla, jonka avulla aineenvaihdunta käynnistetään uudelleen ja paino putoaa nopeasti. Sen jälkeen siirrytään perusruokavaliolle.

Molemmissa vaiheissa laihtuminen tapahtuu yksinkertaisen ja terveellisen perusruoan avulla: ei kevyttuotteita, ei kaloreiden laskemista, ei mausta tinkimistä vaan kunnollisia aterioita, joita saa syödä niin paljon, että tulee kylläiseksi.

Reboot-vaiheessa hiilihydraattien saanti kuitenkin rajoitetaan niin, että elimistö siirtyy ketogeeniseen tilaan ja rasva palaa nopeasti. Hiilihydraattien karsiminen tarkoittaa esimerkiksi kaikista viljatuotteista ja sokereista luopumista. Myös maitotuotteita rajoitetaan.

Sen sijaan rasvoja ei vältellä – päinvastoin.

 

Ammattilaisten ohjaama harjoittelu on verkossa ja  havainnollisten ohjeiden ja videoiden avulla juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Liikuntaohjelma on aina mukana älypuhelimessa ohjevideoineen, teksteineen sekä ajastimineen. Method Makia -verkkopalvelu myös valmistaa jokaiselle käyttäjälle uniikin harjoitusohjelman, jonka avulla käyttäjä voi harjoitella juuri itselleen sopivalla tavalla. Lähde: www.ladydieetti.fi ”

Dieetissä siis ohjataan sinua painoa pudottavaan ruokavalioon ja lisäksi kiinnitetään huomiota myös siihen, että liikut oikein ja tarpeeksi paljon. Oikeanlainen ravinnon nauttiminen ja sopiva liikunta eli kalorien kulutus ovat avainasioita, joiden avulla painoa pudotetaan.

 

Koska ruokavalio on suunnitelty erityisesti naisille, niin siinä on otettu huomioon myös, ettei hormonitasapaino häiriinny vaikka painonpudotus on nopeaa. Monipuolisella ja riittävällä ravinnonsaannilla pyritään myös lisäämään energiaa ja tasaisen verensokeritason luvataan auttavan pääsemään eroon myös makeannälästä.
LadyDieetin palvelun mukaan käyttäjät ovat onnistuneet dieetissään jopa 99 prosenttisesti ja monet haluavat jatkaa palvelun käyttöä vielä 10 viikon jälkeenkin.

Tätä dieettiä, joka toteutetaan verkkokurssina toteuttaa siis suomalainen Method Makia palvelu, joten jos olet kiinnostunut siitä, niin googlaa ja käy katsomassa lisää.

Tai katso myös vastaava äijädieetti artikkeli 

…Menetelmässä et tarvise välttämättä lisäliikuntaa, mutta liikunta parantaa laihtumis ja kiinteytymis tuloksia – saat käyttöösi myös treeniohjelmat, jotka muokataan sinulle sopiviksi. Treeni ohjeita on helppo käyttää missä vain, koska ne ovat aina mukanasi, silloin kun käytössäsi on äpuhelin tai tabletti.

Jos olet mies, niin lue vastaavanlaisesta miehille tarkoitetusta dieetistä – klikkaa äijädieetti artikkeliin.
..