Vihreä Kahvi Kapselit Laihduttamiseen

Erilaiset vihreä kahvi laihdutusvalmisteet ovat olleet suosittuja amerikassa jo jonkin aikaa ja sielläpäin erilaisia vihreä kahvi laihdutustuotteita onkin jo melkoinen määrä.

Suosio perustuu vuonna 2012 julkaistuun tutkimukseen, jonka teki U.S. National Library of Medicine. Tutkimuksen julkaisemisen jälkeen erilaiset vihreä kahvipapu-uute kapselit ja valmisteet olivat pitkään USA:n myydyimpiä painonhallintavalmisteita.

vihreäkahvi laihdutus

Onko vihreäkahvi laihdutus varteenotettava laihdutusmenetelmä ja mihin niiden mahdollinen teho perustuu?

Tässä muutamia väittämiä:

– Vihreistä kahvipavuista valmistettujen laihdutustuotteiden teho perustuu aineeseen nimältä klorogeenihappo. Vihreät kahvipavut siis sisältävät ks. ainetta. Klorogeenihappo tehostaa aineenvaihduntaa ja pienentää elimistön glukoosin tuotantoa.

  • Vihreän kahvi sisältämien aineiden johdosta myös rasvan imeytyminen elimistöön vähenee ja rasvan palaminen tehostuu. Myös nälän tunne vähenee, koska vihreä kahvipapu-uute pienentää sokerien imeytymistä.

– Vihreä kahvi kapselit sisältävät yleensä vihreästä paahtamattomasta kahvista tehtyä vihreää kahvi-uutetta ja joissakin valmisteissa voi olla myös esim. guaranaa tai muitakin  laihdutusta tehostavia luonnonmukaisia ainesosia.

  • Tämänkin laihdutusvalmisteen teho perustuu siis rasvan imeytymisen vähenemiseen, rasvan palamisen tehostumiseen ja näläntunteen vähenemiseen. Samanlaisiin vaikutuksiin perustuu myös muutamat muutkin laihdutusvalmisteet (esim. rasvasiepparit).

– Joissakin vihreä kahvi tuotteiden mainoksissa sanotaan myös niiden laihduttavan ilman mitään muuta laihdutusta. Todennäköisesti paremman ja nopeamman laihdutustuloksen saat kuitenkin, kun yhdistät siihen myös liikunnan ja vähennät myös kaloreita, joita saat ruuastasi (liikunta ja vähäkalorinen dieetti).

 

Vihreän kahvin sisältämää klorogeenihappoa on myös monissa muissakin kasveissa, kuten allaolevassa englanninkielisessä videossa mainitaan. Videosta näet myös, että USA:ssa erilaisia vihreästä kahvista valmistettuja laihdutustuotteita on todella paljon.

 

 

Mistä ostaa ?

Ilmaistarjouksien sijaan kannattaa tilata vihreää kahvia sisältävät luontaistuotteet suomalaisista luontaistuoteiden verkkokaupoista.

Osta suomalaista tuotetta, niin voit olla melkoisen varma sen oikeasta sisällöstä. Voit tällöin kokeilla tuotteen tehoa melko edullisesti, verrattuna moniin kalliisiin ilmaistarjous/kestotilaustuotteisiin. Esim. Puhdas+ tuotteet on valmistettu suomessa.

Esimerkiksi Puhdas+ Caps Vihreä kahvipapu-uute kampanjapakkauksessa on 150+40 kapselia. Siinä on kapseleita hieman yli 3 kuukaudeksi hintaan noin 40 euroa + toimituskulut – päiväannos 2 tablettia (400mg/vrk).

Viisi väitettä, miten vihreäkahvi laihdutustuotteet vaikuttavat:

1) Tuhoaa rasvaa – nopea tapa pudottaa painoa
2) Tasapainottaa verensokeria
3) Tehostaa rasvan aineenvaihduntaa elimistössä
4) Vähentää rasvan kertymistä elimistöön
5) Kuluttaa kaloreita ja antaa energiaa

Tutkimuksia ja lähteitä : Lihavuudesta – Duodecim, 28.1.2013. Lihavuus ja Liikapaino, WHO: Obesity and overweight. Diabetes, Metabolic Syndrome and Obesity Journal. Vinson, Burnham, and Nagendran, Diabetes Metab Syndr Obes. 2012; 5: 21–27. OECD Health 2006. Katherine M. Flegal, PhD; Brian K. Kit, MD; Heather Orpana, PhD; Barry I. Graubard, PhD: Association of All-Cause Mortality With Overweight and Obesity Using Standard Body Mass Index Categories: A Systematic Review and Meta-analysis 2.1.2013. Journal of the American Medical Association. Lihavuus 28.1.2013. Terveyskirjasto. Nutrition & Diet for Healthy Lifestyles in EuropeEuropean Commission, Health & Consumer Protection.