Fibramin Glukomannaani Täyttää Vatsaa

glukomannaani kuitu vatsaan

 

Fibramin on laihdutustuote, joka tekee kylläiseksi ja auttaa vähentämään ruokahalua. Tämä sopii hyvin siihen väittämään, että ihminen laihtuu vain kuluttamalla enemmän kuin syö. Fibramin valmisteen avulla siis pienennät näläntunnettasi ja näin syöt vähemmän ruokaa.

Fibramin Glukomannaani Laihdutus

 • Nautit päivittäin glukomannaania sisältäviä tabletteja runsaan veden kera ennen ruokailua. Nautit siis Fibramin-tabletit 30 minuuttia ennen päivän pääaterioita runsaan veden kanssa.
 • Näin saat luonnollisen kylläisyydentunteen ja syöt vähemmän.
 • Yksinkertaista – Jo pelkkä vatsan täyttäminen 0 energisellä kuidulla auttaa sinua laihtumaan, sillä syöt vähemmän energiaa.
 • Myös esimerkiksi liikunnan lisäämisellä saat tuloksia aikaan vieläkin nopeammin.

Miten Fibramin toimii?

Fibramin-tabletit nautitaan siis aina runsaan veden kanssa, jotta tabletit kulkeutuvat mahalaukkuun. Tabletit liukenevat vatsassa ja imevät itseensä vettä muodostaen vatsaa täyttävän kuitugeelin, joka vie tilaa ruoalta. Luonnollinen kylläisyydentunne vähentää ruokahalua ja laihduttaminen on näin helpompaa.

Fibramin glukomannaani

Fibramin laihdutustuote tiedot

 • Se on kuitu-hivenainevalmiste, ravintolisä.
 • Sisältää glucomannan-kuitua, joka tehostaa painon pudotusta yhdessä vähäenergisen dieetin kanssa, sekä kromia, joka edistää verensokeritason pysymistä normaalina.

Suositeltu päiväannos:

 • 2 tablettia 3 kertaa päivässä puoli tuntia ennen ateriaa. Tabletit niellään kokonaisina runsaan
  veden kera. Suositeltua annosta ei saa ylittää.
 • Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
  (Voit syödä myös esim. yhden tabletin 3 kertaa päivässä ennen aterioita.)

Erityisesti huomioitavaa:
Nauti aina runsaasti nestettä yhdessä Fibramin-tablettien kanssa, jotta tabletit kulkeutuvat mahalaukkuun. Tämä on erityisen tärkeää, jos sinulla on nielemisvaikeuksia. Ilman riittävää nestettä valmiste voi turvota ja aiheuttaa tukoksen nielussa, ruokatorvessa tai suolistossa.

Ainesosat:
Glucomannan (Konjak-juuri/Amorphophallus konjac K. Koch), täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, dikalsiumfosfaatti, natriumbikarbonaatti, piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuola), perunatärkkelys, pintakäsittelyaine (sellakka), maltodekstroosi, maissitärkkelys, kromi (kromipikolinaatti).

Fibramin tuotetta myy Suomalainen Wellvita luontaistuotteiden verkkokauppa.

Wellvita on vuonna 2009 perustettu korkealaatuisiin luontaistuotteisiin erikoistunut nettikauppa. Wellvita tarjoaa vain korkealaatuisia ravintolisiä – ja järkevien hintojen lisäksi myös nopeat toimitukset ja henkilökohtaista palvelua.

Wellvitan etuja ovat esimerkiksi:

 • Hyvä asiakaspalvelu
 • 14 päivän täysi palautusoikeus
 • Ei sitovuutta, voit tilata vain yhden tuotteen, joskin myös kestotilaus on mahdollista.
 • Maksat vasta saatuasi tilauksesi, 14 vrk maksuaikaa.

Glugomannaani eli Glucomannan

Glukomannaani on kasvikuitua, jota saadaan Amorphophallus konjac -mukulakasvista. Konjac kasvi kasvaa sekä luonnonvaraisena että viljeltynä.
Valmiste on saanut EU:lta luvan painonpudotusväittämään.

Glukomannaani on kuitu, joka imee itseensä jopa 300 kertaa painonsa verran nestettä. Sitä syödään ennen aterioita ja se auttaa painonhallinnassa siten, että se täyttää vatsaa, joten ruokaa tulee syötyä vähemmän.

Konjak on perinteinen aasialainen ruoka-aine. Sitä saadaan pökkövehkoihin kuuluvasta mukulapökkövehkasta (Amorphophallus konjac), joka kasvaa sekä luonnonvaraisena että viljeltynä Aasiassa. Kasvista tehdään konjak-jauhetta ja -hyytelöä. Sitä käytetään myös vegaaniruokavaliolle sopivana liivatteen korvikkeena. Siinä on runsaasti kuituja eikä lähes ollenkaan energiaa. Kasvin kuivattu mukula sisältää noin 40 prosenttia glukomannaanipolysakkaridia,joka tekee konjak-hyytelöstä todella sitkeää. Konjakissa on myös kaliumia, kalsiumia, rautaa ja sinkkiä.

Konjak on myös painonhallintatuote, joka sisältää EU:n hyväksymän terveysväitteen mukaisen määrän laihduttavaa glukomannaanikuitua. Lisäksi konjak sisältää verensokeria tasapainottavaa kromia, josta voi olla laihduttajalle apua mielitekojen ja makeanhimon hallinnassa. Tieteellisen tutkimuksen perusteella Euroopan elintarviketurvallisuusviranomainen EFSA on hyväksynyt konjak-juuresta peräisin olevan glukomannaanikuidun laihduttavan vaikutuksen painonpudotuksessa yhdessä vähäenergisen ruokavalion kanssa. EFSA:n arviointi hyväksyttiin EU:n parlamentissa 25.5.2012, ja säädös astui voimaan 14.6.2012 kaikissa EU:n jäsenvaltioissa.  Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Konjak

 

Wellvitan Fibramin suositteluja:

”Fibramin-ravintolisän käyttö auttaa laihdutuskuurin onnistumisessa. Glucomannankuidun antama kylläisyydentunne auttaa pienentämään annoskokoja, ja syöt luonnollisesti vähemmän. Lisäksi valmisteen kromi ylläpitää normaalia verensokeritasoa. ”

”Voin lämpimästi suositella Fibramin-valmistetta kaikille, jotka haluavat pudottaa painoaan eivätkä halua kärsiä näläntunteesta.- Dorthe, Wellvita”

 

Jos siis etsit todella helppoa laihdutuskeinoa, niin tämä on varmasti yksi helpoimmista tavoista laihduttaa.