Laihduttaminen Ruokavalio – Parhaat Kirjat Toteutukseen

laihduttaminen ruokavalio

Laihduttaminen Ruokavalio ja Parhaat Kirjat 2020

Ruokavalion päättäminen on tärkeä osa laihduttamista. Laihdutus ruokavalio riippuu pitkälti siitä, mitä laihdutusmenetelmää tai dieettiä käytät.

Oletko lukenut esim. naisten lehdestä suositusta dieetistä ja haluaisit löytää selkeät ohjeet ja reseptejä tiettyyn ruokavalioon?

Monesti ohjeita on kuitenkin vaikeaa löytää. Siksi olemme etsineet tälle sivulle muutamia suosituimpia kirjoja, joista voit löytää ohjeita ja neuvoja, kuinka toteuttaa dieettiä, josta olet kiinnostunut. Siis suosittuja dieetti ruokavalioita ja kirjoja, joista löydät ohjeet, reseptit ja esimerkit, kuinka voit noudattaa kyseistä  laihdutusmenetelmää ja ruokavaliota.

1.Ketogeeninen ruokavalio

Ketogeeninen ruokavalio on yksi tämän hetken (vuonna 2019 ja 2020) suosituimmista ravintosuuntauksista ja ruokavalion tarkoituksena on saavuttaa ketoosi. Ketoosi on luonnollinen ja melko turvallinen aineenvaihdunnan tila, jossa käytät oman elimistön rasvaa energianlähteenä.
Sinusta tulee ketoosissa rasvanpolttokone. Ketogeeninen ruokavalio sisältää vähän hiilihydraattipitoisia ruokia ja voi sisältää melko paljon rasvaakin. Ruokavalion polttaa elimistön omaa rasvaa, pitää sinut energisenä ja kylläisenä. Ketoosilla sanotaan olevan monia hyötyjä terveyteen, hyvinvointiin ja suorituskykyyn.

Jos haluat aloittaa ketoosi ruokavalion, niin löydät hyvät ja selkeät ohjeet näistä kahdesta kirjasta:

keto päiväkirja

1. Keto-päiväkirja

Keto-päiväkirja sisältää 12 viikon innostavan ja herkullisen suunnitelman sekä opastuksen ketogeeniseen ruokavalion maailmaan.
Keto-päiväkirjasta löydät tietoa ketoruokavalion aloittamiseen.  Kirjasta löydät valmiit suunnitelmat  12 viikon ateriakokonaisuuksiin. Lisäksi ostoslista jokaiselle viikolle sekä herkulliset reseptit kaikkiin ruokiin.

Kirjasta löydät lisäksi mielenkiintoista tietoa ketoruokavaliosta ja päiväkirjan 12 viikolle, johon voit merkitä muistiin mittojasi, syömiäsi aterioita, elektrolyyttien kulutusta, unta ja paljon muuta.

Keto-päiväkirja sisältää myös yli 70 reseptiä, jotka sopivat myös viljattomaan, gluteenittomaan, sokerittomaan ja vähähiilihydraattiseen ruokavalioon.

Helpoissa resepteissä on käytetty tavallisia kaupasta löytyviä kotimaisia raaka-aineita.
Kirjan ruoat maistuvat koko perheelle, joten erikseen ei tarvitse valmistaa ruokia sinulle ja perheelle.

 

 


keto kickstart 2. Keto Kickstart kirja

Ohje ja reseptikirja, joka opastaa ketogeenisen ruoanlaiton pariin. Kirjan resepteistä löydät helpot arkiruoat ja juhliin sopivat herkut.

Kirjan on kirjoittanut ketogeeniseen ruokavalioon erikoistunut hyvinvointivalmentaja Anni Sirviö, personal trainer ja ravintovaikuttaja Fredu Sirviö sekä monessa ravintolassa työskennellyt ammattikokki Risto Lahti.

Kirja sisältää ketogeeniseen ruokavalioon soveltuvia reseptejä arkeen ja juhlaan.

Keto Kickstart sopii sinulle jos haluat:

• Aloittaa keto ruokavalion
• Laihduttaa nopeasti ja turvallisesti
• Vähentää turhaa napostelua
• Saada enemmän energiaa päivääsi
• Voida paremmin kuin ennen

 


2. Michael Mosleyn Uusi 800-dieetti – Uusin dieetti 2020?

800 dieettiMuistatko 5:2 dieetin? Nyt tämän dieetin luoja Michael Mosley on luonut uuden ruokavalion ja kirjan.

Kirjan nimi on ”Nopea 800-dieetti – Kuinka yhdistää nopea painonpudotus terveelliseen ruokavalioon”

Kirjassa esitellään uusi helposti noudatettava laihdutus ruokavalio, joka perustuu 800 kilokalorin paastopäiviin.

Tohtori Mosleyn nosti kokeilumielessä painonsa nousta kirjaa varten 10 prosenttia, eli noin 8 kiloa. Kirjasta voit lukea mitä lisäpaino aiheutti hänen verenpaineelle, kolesteroli- ja verensokeriarvoille, ruokahalua sääteleville hormoneille, suolistobakteereille jne.

Sen jälkeen hän toteuttaa omaa dieettiään ja kertoo kuinka nopeasti hänen painonsa putoaa, sekä mitä vaikutuksia ruokavaliolla on hänen terveyteensä.

Tohtori Clare Baileyn laatimien herkullisten, vähähiilihydraattisten reseptien ja ateriasuunnitelmien myötä 800-dieetti esittelee tehokkaan tavan laihtua, parantaa mielialaa sekä alentaa verenpainetta, tulehdustilaa ja verensokeria.

Mosleyn mukaan 800 dieetin ruokavalion salaisuus on sen joustavuus, sillä voit itse määritellä tavoitteesi ja päättää  ruokavalion tehokkuuden.

 


5:2 Dieetti ja Ruokavalio

bikinikuntoon5:2 dieetissä noudatetaan tiettyjä paastoaikoja noin viiden ja kahden päivän sykkeellä. Jos haluat kokeilla tätä menetelmää, niin ”Bikinikuntoon 6 viikossa 5:2-dieetillä” e-kirjasta löydät hyvät ohjeet tähän ruokavalioon.

Kirja tarjoaa ateria- ja ruokavinkit, motivaationeuvot ja liikunta ohjeita, joiden avulla voit pudottaa ylimääräiset kilot ja pääset tavoitteeseesi.
E-kirja sisältää 5:2-dieettiin perustuvan kuuden viikon ohjelman, jolla pääset eroon ylimääräisistä kiloista.

Parasta on että se sisältää yksityiskohtaiset ruokasuunnitelmat paastopäiville resepteineen, HIIT-intervalli treeniohjelman, sekä viikkosuunnitelmat, joihin voi kätevästi lisätä syödyt kalorit, lähtöpainon ja liikuntamäärät.

 

 

 

 

 


Sirt-dieetti

sirt dieettiSirt-dieetti oli muutamia vuosia sitten trendi-dieetti, joka villitsi maailmalla monia. Sirt-dieetti kirja nousi heti ilmestyessään myyntilistojen kärkeen.

Kirjan ohjeissa herkutellaan esimerkiksi suklaalla, lehtikaalilla, kurkumalla, chilillä ja sitrushedelmillä, eli siis monilla raaka-aineilla, joita löytyy myös useista laihdutustuotteista.

Kirjasta löydät selkeät ohjeet seitsemän päivän ruokavalioon, joka kirjan mukaan auttaa sinua pudottamaan kolme kiloa viikossa.
Kirja sisältää ruokareseptien ohella onnistumistarinoita ja seuraamalla sen ohjeita voit myös pysyä saavutetussa painossa.

 

 

 


juice master mehu dieettiLaihduta Mehudieetillä

Laihduta yli kolme kiloa seitsemässä päivässä Juice Masterin ohjeilla. Tätä ohjelmaa ovat käyttäneet miljoonat ihmiset ympäri maailmaa. Kirjaa on myyty yli 3 miljoonaa kappaletta ja se on maailman suosituin mehudieetti-kirja.

Kirjan kirjoittaja Jason Vale eli ”Juice Master” on laatinut yksinkertaisen, mutta tehokkaan ja innoittavan dieetti- ja
kuntoiluohjelman, jonka avulla voi laihduttaa ja pudottaa painoa nopeasti.

Tämä viikon mehudieetti kirja sisältää mm:

  • miten mehudieetti muutti Jasonin elämän
  • suunnitelmat ja reseptit 7 viikon mehudieettiin

 

 

 


Laihdutus Ruokavalio Ilman Dieettiä

vähennä kaloreita ilman dieettiäVoisiko laihdutus tapahtua ilman ruokavaliota tai päivittäistä ruokalistaa? Tässä kirjassa Pertti Mustajoki kertoo, kuinka voit pudottaa painoasi ilman dieettiä. Kirja sisältää ohjeet siihen, kuinka syöt siten, että et saa liikaa kaloreita päivittäin.

Professori Pertti Mustajoki kertoo havainnollisesti ja käytännönläheisesti, mistä saat liikaa kaloreita ja kuinka voit välttää liiallisten kaloreiden saantiasi.

 

 


Laihdutus Ruokavalio 12 Viikoksi

terveempi elämä 12 viikossa”Terveempi elämä 12 viikossa” -kirjasta löydät vinkit 12 viikolle. Ohjeet auttavat sinua vauhdittamaan rasvan palamista, kasvattamaan lihasmassaa ja kaventamaan vyötäröä.

Kirjoittaja Berit Nordstrand esittelee kirjassaan helppoja arkiruokia, joiden sisältämät ravintoaineet tehostavat rasvan palamista vyötäröltä. Sisältää yli 70 ruokaohjetta.

12 viikossa opit, kuinka elimistösi siirtyy rasvanpolttomoodiin ja vatsarasvasi katoaa hitaasti mutta varmasti. Vältyt keskittymästä kalorien laskemiseen ja ainaiseen kamppailuun näläntunnetta vastaan.

Kirjan kirjoittaja Berit Nordstrand on kliiniseen farmakologiaan erikoistunut norjalainen lääkäri, joka on tutkinut ruoan ja terveyden välistä yhteyttä 20 vuotta. Hänen mukaansa on terveyden kannalta jopa tärkeämpää pienentää vyötärön ympärysmittaa kuin pudottaa painoa. Jo viiden prosentin painonpudotuksella on suuria terveyshyötyjä.

 

 

 


 

Laihdutus ruokavalio on siis mahdollista toteuttaa monella tavoin. Tärkeintä on noudattaa suunnitelmaa ja ylläolevista kirjoista löydät konkreettisia ohjeita, jotka auttavat sinua toteuttamaan haluamaasi ruokavaliota.

Tiedot perustuvat kirjakauppojen esittelyihin ja löydät nämä kirjat esim. Adlibris kirjakaupasta

Sekä myös muista kirjakaupoista.

Yksi Kommentti

  1. Sussu