Paasto Laihdutus ja 3 Paastopakettia Esittelyssä

Voiko Paastolla Laihduttaa?

paasto laihdutus mehupaasto

Mehupaasto on helpompi tapa aloittaa paasto.

Paasto Lyhyesti

Paasto on vanhastaan tunnettu menetelmä, jossa keho pyritään puhdistamaan pidättäytymällä ruuasta tai joistakin ruoka-aineista. Paastosta tunnetaan monia erilaisia muotoja, jotka voivat liittyä esim. uskontoon, kehon puhdistamiseen tai painonhallintaan. On olemassa erilaisia paastoja, kuten vesipaasto, mehupaasto, liemipaasto ja erilaiset ruokavalioihin perustuvat paastot. Esimerkiksi 5-2 dieetti perustuu pätkäpaastoamiseen ja myös ketodieetti on eräänlaista paastoamista.

Paaston aikana elimistö ottaa energiansa vararavinnosta, jonka avulla se pystyy hoitamaan normaalit toimensa häiriöttä. Paaston aikana elimistöstä poistuu aineenvaihdunnan kuona-aineita, suoliston toiminta paranee ja paaston tuloksena elimistö saavuttaa paremman fyysisen ja psyykkisen tasapainon. Paaston sanotaan sopivan kaikille terveille aikuisille, vaikkakin lääketieteelliset hyödyt ja haitat tunnetaan vielä aika huonosti.

 

Paasto Laihdutuskeinona?

Paasto tiukimmillaan on vain veden juomista ja kaiken ruuan syömisen lopettamista. Useamman päivän paaston aikana keho alkaa polttaa ja käyttää omia energiavarastojaan ja tällöin tietysti tapahtuu myös laihtumista.

Alun perin paasto ei kuitenkaan ole käytetty laihdutuskeinona.

 • Paaston alkuperäinen tavoite on kehon puhdistaminen kuona-aineista ja ajatusten selkeyttäminen ja kirkastaminen.
 • Paaston avulla pyrittiin ja pyritään vielä nykyisinkin pääsemään tilaan, jossa päästäisiin lähemmäs luontoa / jumalaa tai halutaan saavuttaa jonkinlainen puhdas henkinen tila.
 • Paastoa on siis käytetty (ja käytetään edelleen) erilaisten uskonnollisten tarkoitusperien apuna.
 • Eri uskonnoilla on vielä nykyisinkin erilaisia paastoja, jotka liittyvät yleensä tiettyyn vuodenaikaan tai uskonnolliseen juhla-aikaan.

 

Koska paastossa rajoitetaan energian saantia, niin paaston avulla voi myös laihduttaa. Paastoajat pyrkivät paaston avulla pääsemään ns. ketoosi tilaan, jolloin keho alkaa käyttää omia energiavarastojaan (rasvat ja läskit), jolloin keho tietysti myös laihtuu.

Nykyisin on olemassa myös erilaisia mehupaastoja ja erilaisia paastotuotteita, joiden perimmäinen tarkoitus on yleensä kehon puhdistaminen erilaisista kuona-aineista ja ympäristömyrkyistä. Monilla näistä paastotuotteista pyritään esimerkiksi saavuttamaan virkeämpi ja puhtaampi olotila. Kehon puhdistamisen uskotaan myös antavan lisää terveyttä ja elinvoimaa.


Kolme Paastopakettia Esittelyssä

Nykyisin on olemassa erilaisia paastopaketteja, joista seuraavassa esitellään muutamia keveämpiä puhdistus/paastomenetelmiä ja lopuksi perinteinen Vogelin mehupaasto paketti. (Tuotteet ovat saatavissa hyvin varustetuista luontaistuotekaupoista.)


1. BioDrain puhdistuskuuri (nämä tiedot löytyvät tuote-esitteestä)

Täydellinen ruoansulatuselimistön puhdistuskuuri, jonka sisältämät luonnon omat bioflavonoidit, prebiootit ja yrttiuutteet edistävät samanaikaisesti kaikkien elimistön kuona-aineiden poistoon osallistuvien elinten toimintaa.
Kun suolistosi puhdistuu, saat lisää elinvoimaa ja kehosi oma toimintakyky paranee.

Hyödyt
Yli kymmenen vuoden tyytyväiset käyttökokemukset Skandinavian maissa. Helposti nieltävät tabletit. Edistää ruoansulatusta, ehkäisee turvotusta ja tukee painonhallintaa.

Tuote on sokeroimaton, laktoositon, hiivaton, gluteeniton ja soijaton. Ei sisällä keinotekoisia väri- ja aromiaineita. Sopii vegetaristeille ja vegaaneille.

Valmistettu Tanskassa standardoiduista yrttiuutteista, noudattaen lääketehtaille asetettua vaativaa GMP-ohjetta.
Ei testattu eläimillä.

Annostus
Nautitaan 2 tablettia 3 kertaa päivässä veden kera aterian yhteydessä vähintään kahden viikon ajan. Muista juoda riittävästi vettä – vähintään 1,5-2 litraa päivässä. Otetaan kuuriluontoisesti kaksi kertaa vuodessa.

 


2. MethodDraine Detox yrttipuhdistuskuuri – Tabletit (nämä tiedot löytyvät tuote-esitteestä)

Väsymys, eloton iho ja hidas ruoansulatus ovat merkkejä, että keho on ylikuormitettu kuona-aineilla. Saamme kuona-aineista ja myrkyistä 40 % hengitysilmasta. Loput kertyvät mm. alkoholista, tupakasta, ruosta ja juomista.

MethodDraine Detox puhdistaa kehosi sisältäpäin.

Ortis MethodDraine Detox on luonnollinen, terveellinen ja tasapainottava menetelmä kokonaisvaltaiseen kehon puhdistukseen. Detox auttaa elimistöä neutraloimaan myrkyt ja kuona-aineet.

Se stimuloi elimistön poistamaan ne tehokkaasti sekä antaa antioksidanttisuojaa vapaita radikaaleja vastaan. 20 päivän puhdistuskuurin aikana sen sisältämien yrttien vaikutus välittyy tehokkaana.

ColonTonicina aiemmin tunnettu valmiste valittiin vuonna 2001 vuoden luontaistuotteeksi ja uusi parannettu koostumus on saavuttanut Euroopassa huiman suosion.

 

Käyttö

 • 1 tabletti kolmesti päivässä, ennen aterioita, ison vesilasillisen kera. Jatka kuuria yhtäjaksoisesti 20 päivää.
 • Lisäksi sinun tulee juoda n. 1,5 litraa vähämineraalista vettä, yrttiteetä, kasvislientä tai vihreää teetä ja syödä hyvin kevyesti. Kuurin aikana kannattaa välttää kuonaantumista lisääviä aineita; tupakkaa, kahvia, mustaa teetä, sokeria ja alkoholia, sekä maitotuotteita, lihaa ja kovia rasvoja. Käytä juoksevia kasvirasvoja ja syö paljon kasviksia, marjoja ja hedelmiä sekä kalaa.
 • Puhdistumista voit tukea myös hyvällä antioksidanttivalmisteella, saunomisella ja liikunnalla.

Valmisteen sisältämät yrtit aktivoivat nesteenpoistoa, joka aiheuttaa lisääntynyttä virtaamistarvetta. Tämä edesauttaa luontaista kuona-aineiden poistumista. Valmisteen sisältämä rakkoleväuute sisältää jodia. Valmistetta ei siksi suositella henkilöille, jotka ovat yliherkkiä jodille tai joilla on kilpirauhasen sairaus.


3. Perinteinen Vogelin 5 päivän paastopaketti (nämä tiedot löytyvät tuote-esitteestä)

vogel paastopakettiPaketti sisältää hyvänmakuiset, paastoon soveltuvat mehut. Paketissa on kaikki tarpeellinen 5 päivän mehupaastoon. Jos haluat jatkaa paastoa, voit ostaa vain muutaman mehupullon lisää (esim. Hyvinvoinnin Tavaratalosta saa mehuja pulloittain).

Paastopaketin perustana ovat hyvänmakuiset, luomulaatuiset Biotta-täysmehut, Molkosan heravalmiste, Herbamare kasvisliemikuutiot ja maukas Paastotee (pussitee). Artisokkauute tehostaa puhdistumista. Pakkaus sisältää myös paasto-ohjeet.

Vogelin Paastopaketti sisältää:

 • 1x Biotta Rypäletäysmehu 0,5 l
 • 1x Biotta Ananasmehu 0,5 l
 • 1x Biotta Porkkanatäysmehu 0,5 l
 • 1x Biotta Tomaattitäysmehu 0,5 l
 • 1x Biotta Vihannesmehu 0,5 l
 • 1x Kasviliemikuutiot
 • 1x Molkosan heratiiviste 200 ml
 • 1x Paastotee
 • 1x Cynara artisokkauute 50 ml
 • 1x Glaubersuola 30 g
 • 1x Suolihuuhtelupussi
 • 1x paasto-ohjeet

Linkkejä:

Linkki Vogelin paastopaketti sivuille

Vogelin 5 päivän paastokuuri sisältää kaikki tarvittavat tuotteet ja ohjeet 5 päivän mehupaastoon. Paketissa on esim: Biotta paasto mehut, Glaubersuola – suolen tyhjentämiseen ja suolenhuuhtelu pussi, sekä erilaisia muita tuotteita joita tarvitset mehupaastossa. Lisäksi paketti sisältää myös hyvät paasto ohjeet, joten sillä on helppo aloittaa paastoaminen.