Paljonko Maksaa Rasvaimu?

Rasvaimu ei ole laihdutuskeino, mutta nykyisin se on yksi tapa, jonka avulla voi muokata kehoaan ja poistaa rasvaa, jos vain on valmis maksamaan siitä. Rasvaimu menetelmät ovat kehittyneet paljon viime vuosina ja rasvaimua voidaan käyttää monien kehon alueiden muokkaamiseen. Rasvaimun avulla voidaan muokata esimerkiksi vatsan aluetta, ns. jenkkakahvoja, ns. miesrintoja, erilaisia alueita jaloissa ja myös kasvojen alueita.

Paljonko Rasvaimu maksaa?

Esimerkiksi Cityklinikka tarjoaa vesisuihkurasvaimuja Helsingissä ja Turussa.

Hinnat vaihtelevat rasvaimualueen koosta ja määrästä riippuen 990 eurosta –  noin 5200 euroon.
Hinta riippuu siis alueen koosta ja eri alueiden  määrästä.

Hoitoalueita voivat olla esimerkiksi seuraavat:
– vatsa
– lantio
– pakarat
– reidet
– käsivarret
– polvet
– niska

Body-Jet WAL — vesisuihkurasvaimu
Body-Jet WAL on vesisuihkurasvaimu. Se on hellävarainen menetelmä, jonka avulla kehosta voidaan poistaa paikallista rasvaa. Käsittelyn jälkeen toimenpidealueen iho on tasainen ja kiinteä. Body-Jet-vesisuihkurasvaimua voidaan pitää BodyTiten ohella kehittyneimpänä ja tehokkaimpana rasvaimumenetelmistä. Vesisuihkurasvaimuja tehdään Helsingin ja Turun klinikoilla.

Vanhoihin rasvaimuleikkauksiin verrattuna se on hyvin paljon hellävaraisempi. Kivut ovat vähäiset toimenpiteen aikana. Myös toipuminen on entistä nopeampaa ja oireettomampaa. Noin 90 prosenttia Body-Jet-asiakkaista on kokenut kipujen poistuneen jo neljän vuorokauden päästä toimenpiteestä. Sairausloman tarve on tähän saakka ollut keskimäärin 2–7 päivää. Sillä on useita etuja asiakkaan näkökulmasta.

  • Rasvaimun aikana käytetään vesisuihkupuuduteliuosta, joka takaa asiakkaalle aiempaa miellyttävämmän, kivuttomamman toimenpiteen.
  • Rasvaimu voidaan tehdä miltei aina paikallispuudutuksessa.
  • Kotiutuminen voi tapahtua jopa samana päivänä.
  • Turvotusta ja mustelmia on vähemmän kuin perinteisessä rasvaimussa.
  • Imetty alue on tasainen.
  • Imutulos näkyy heti toimenpiteen jälkeen.
  • Vesisuihkurasvaimu — toimenpidealueet

Vesiavusteinen rasvaimu sopii aikuisille ihmisille, jotka tahtovat päästä eroon paikallisista rasvakertymistä. Sen avulla voidaan poistaa rasvaa vatsan, olkavarsien, kylkien, reisien ja pohkeiden alueilta. Lisäksi Body-Jet WAL sopii miehen rintojen liikakasvun eli pseudogynekomastian hoitoon. Toimenpide on erittäin tehokas, turvallinen ja lähes kivuton. Koska aikuisille ei synny uusia rasvasoluja, Body-Jet-toimenpiteen aikana poistetut rasvasolut ovat hoidon jälkeen pysyvästi poissa.

Lähde ja hinnat: https://cityklinikka.fi/iho/body-jet-wal-vesisuihkurasvaimu/

 

Kuten alussa todettiin, niin  rasvaimu ei ole laihdutuskeino. Monesti laihdutusta suunnittelevat miettivät olisiko mitään helpompaa keinoa? Rasvaimu voisi olla siis mahdollinen apu esimerkiksi vaikeasti laihdutettavan rasvan poistoon tietyltä kehon alueelta, josta rasva ei millään meinaa lähteä. Jos uudet elintavat eivät siis ole auttaneet tai olet jo laihduttanut paljon, mutta rasva ei kertakaikkiaan halua palaa pois tietystä kehonosasta, niin rasvaimu voi tarjota tällöin keinon saavuttaa rasvattomampi alue ja saada vaikkapa sixpack esiin.

 

Voiko rasvaimulla saavuttaa lopullisia pysyviä tuloksia?

Rasvaimu on varma tapa poistaa rasvasoluja. Poistettujen rasvasolujen paikalle ei aikuisella ihmisellä kasva uusia.

Rasvasolujen määrää saadaan toimenpiteellä pienennetyksi tietyltä alueelta paljonkin, mutta toisaalta rasvaimun jälkeenkin voi edelleen tuhota saavutetut muosot, koska jäljelle jääneiden rasvasolujen koko muuttuu lihomisen tai laihtumisen myötä.

Jos siis malttaa rasvaimun jälkeen liikkua ja syödä terveellisesti, voi saavutetuista tuloksista nauttia jopa loppuikänsä. Tämä vaatii siis sitä, että ei lihota itseään uudelleen.