Äijädieetti

Äijädieetti on miehille suunniteltu laihdutus- ja painonpudotusmenetelmä. Äijädieetillä ollessa ei tarvitse nähdä nälkää tai laskea kaloreita.

äijädieetti

Äijädieetti-menetelmä perustuu ruokavalioon ja sen aikana vältetään erityisesti hiilihydraatteja mutta esimerkiksi lihaa, kanaa, kalaa, kananmunia, juustoja ja erilaisia kasviksia saa syodä melko vapaasti. Menetelmä muistuttaa siis hieman karppaamista ja Atkinsin dieettiä.

Menetelmä perustuu siis siihen, että elimistö ajetaan muutamassa päivässä ruokavalion avulla ketogeeniseen tilaan, jolloin elimistö alkaa käyttää energiakseen pääasiassa kehoon kertyneitä rasvoja – siis esimerkiksi vatsaan kertyneitä rasvoja.

Kun elimistö on ketogeenisessä tilassa, niin laihtuminen on nopeaa ja ruokavalion avulla pidetään huoli sopivasta energian saannista.

Hoikistumisen tulokset näkyvät nopeasti, mutta dieetin tavoitteena on, että uudet ruokailutottumukset jäävät pysyväksi osaksi elämää.

Dieetti ohjeineen toimii netissä ja se sisältää täydelliset ohjeet ja neuvot siihen, kuinka dieettiä on noudatettava. Äijädieetin ateriapankista löytyy myös paljon hyviä ateriakokonaisuuksia resepteineen koko 10 viikon ajalle, jonka dieetti kestää. (Dieettiä voi tietysti myös jatkaa pitempäänkin ja yhtenä tarkoituksena on saavuttaa pysyvä muutos.)
Äijädieetin aikana saa syödä itselle mieleistä, maukasta ja terveellistä ruokaa, mutta hiilareita on siis vältettävä.

Dieetin ideana on myös, että liikunta ei ole tarpeen, mutta ohjelman nettisovelluksta löytyy myös treeniohjelmia, joita voi seurata omien voimien mukaan.

Äijä dieetti on täysin Suomessa suunniteltu ja kehitetty. Käyttäjätyytyväisyys sekä onnistumisprosentti ovat ollet hyviä. Katso esimerkiksi tämä Iltalehden artikkeli, jossa Teemu kertoo omasta kokemuksestaan.

”Verkkopalveluun syötetään omat tiedot ja tavoitteet, jolloin saa itselleen ohjelman, joka kertoo esimerkiksi sen, mihin aikoihin olisi hyvä syödä ja mitä.
Teemun mukaan palvelun käyttö on tehty helpoksi; teoriaosuudet ovat selkeitä, kuten myös omaan ruokavalioon sopivat reseptit.”

Äijädieettiä myy suomalainen Method Makia.

 

Katso myös vastaavanlainen naisille tarkoitettu LadyDieetti!

 

 

Yksi Kommentti

  1. Hessu