Pepputreeni Kotona – Kiinteytys ja Treenaus- Katso Videot

Pepputreeni Kotona – Katso Videot ja Tee Perässä

pepputreeni kotona

Tässä  sinulle ainakin 10 tapaa kiinteyttää peppua. Nämä pepun treenaus videot kertovat mitä ja minkälaisia kiinteytys liikkeitä sinun tulisi tehdä.Näillä harjoituksilla rasva palaa juuri oikeista paikoista ja pepun kiinteytys on tehokasta.

 

1. Hyppely treeni

Kyykkyhyppely, jossa lennossa vaihdetaan kyykistyvää jalkaa ja toinen jalka on melko suorana takana.

Liike näyttää videossa helpolta, mutta on itseasiassa aika vaikea ja raskas liike. Tätä pitäisi jatkaa noin minuutin ajan.

 

2. Kyykky istuma-asentoon ja jalan ojennus taakse

Leveässä seisoma-asennossa kyykistytään hieman – tavallaan istutaan ja samalla oikaistaan toinen jalka taaksepäin, video selittää kaiken.

Tee kymmenen toistoa molemmille jaloille.

 

3. Plie – kyykky

Plie on helppoa tehdä, mutta se on todella tehokas pepun kiinteytys liike. Aluksi seisotaan leveässä haara-asennossa ja jalat osoittavat eri suuntiin siten, että tuntuu kuin seisoisi neliön kulmassa. Sitten kyykistytään mahdollisimman alas ja liikettä toistetaan noin minuutin ajan.

 

4. Seinäkyykky

Seinäkyykky on samantapainen liikesarja, kuin plie, mutta toteutetaan seinää vasten. Katso videosta lisäohjeet.

 

Lisää pepun kiinteytys harjoituksia

Tässä vielä 10 minuutin pepun treenaus video, jossa osa liikkeistä on samoja, kuin yllämainitut ja osa liikkeistä on samantapaisia, mutta ehkä helpompiakin tehdä ja toteuttaa vaikka kotona.

Nämä treenit voit tehdä vaikka kotona. Katso videoista mallia ja  tee toistot. Esimerkiksi tämä viimeinen treeni kestää videolla vain  noin 10 minuuttia. Kotona se voi kestää hieman kauemmin tai tee se vaikka kahteen kertaan, niin varmasti tunnet treenin vaikutukset.

 

Muista että tulokset näkyvät vasta kun olet treenannut peppuasi jo pitemmän aikaa. Usein tulokset alkavat näkyä enemän vasta muutaman kuukauden kuluttua. Tulosten näkyminen vie siis aikaa. Takapuolen ulkonäköön vaikuttaa myös jokaisen oma geneettinen perimä, mutta laihduttajan kannalta rasva on tietysti se mitä usein halutaan vähentää.

Takapuolta kannattaa siis treenata laihduttamisen tai dietiin aikana ja tälläkin tavoin tehostaa rasvan palamista juuri takapuolen alueelta.

Takapuolessa olevat lihaksia on kolme ja niiden nimet ovat iso pakaralihas, pieni pakaralihas ja keskimmäinen pakaralihas. Useimmilla lihaksien päällä on vielä isompi tai pienempi rasvakerros.

Pakaralihaksiin vaikuttavia liikkeitä ovat esimerkiksi istuma-asennosta nouseminen seisomaan tai kyykkäys. Myös portainen nouseminen teettää pakaralihaksilla työtä, joten käytä portaita aina kun se on mahdollista ja saat samalla treenausta takapuolellesi ja pakaralihaksillesi.

Nyt treenaamaan!

 

Lähteinä: voice.fi , fitho.in ja Youtube